شناخت روضه های دروغ / 1 + دانلود کتاب
حادثه کربلا برای ما مردم ، خواهی نخواهی یک حادثه بزرگ اجتماعی است . یعنی در تربیت ما ، در خلق و خوی ما این حادثه اثر دارد .این قضیه باید همان طوری که بوده است بدون کم و زیاد بیان شود و اگر کوچکترین داخل و تصرفی از طرف ما در این حادثه صورت بگیرد ، حادثه را منحرف میکند و بجای اینکه ما از این حادثه استفاده بکنیم قطعا ضرر خواهیم کرد .با کمال تاسف این حادثه ، هم دچار تحریفهای لفظی شده و هم دچار تحریفهای معنوی .
نمونه هایی از بعضی تحریفهایی که در لفظ ظاهر مرحوم حاج میرزا حسین نوری اعلی الله مقامه در کتاب لؤلؤ و مرجان نمونه هایی از دروغهایی را که معمول است و به حادثه تاریخی کربلا نسبت میدهند ، ذکر میکند .
دو مسؤولیت بزرگ مردم دارند ، یکی اینکه نهی از منکر بر همه واجب است . وقتی میفهمند و میدانند که اغلب هم میدانند که دروغ است ، نباید در آن مجلس بنشینند که حرام است و باید مبارزه کنند .
مردم باید روضه راست بشنوند تا معارفشان ، سطح فکرشان بالا بیاید و بدانند که اگر روحشان در یک کلمه اهتزاز پیدا کرد ، یعنی با روح حسین بن علی هماهنگ شد و در نتیجه اشکی ولو ذرهای ، از چشمشان بیرون آمد واقعا مقام بزرگی است . اما اشکی که از راه قصابی کردن از چشم بیرون بیاید اگر یک دریا هم باشد ارزش ندارد .
نمونه ای از تحریف این است که قاصدی برای اباعبدالله علیه السلام نامه ای آورده بود و جواب میخواست ، آقا فرمود که سه روز دیگر بیا از من جواب بگیر . سه روز دیگر که سراغ گرفت ، گفتند : آقا حرکت کردند و امروز عازم رفتن هستند . او هم گفت پس حالا که آقا میروند ، بروم ببینم جلال و کوکبه پادشاه حجاز چگونه است . رفت و دید آقا خودش روی یک کرسی نشسته و بنی هاشم روی کرسی های چنین و چنان . بعد محمل هائی آوردند ، چه حریرها ، چه دیباجها ، چه چیزها در آنجا بود . بعد مخدرات را آوردند و با چه احترامی سوار این محملها کردند . اینها را میگویند تا ناگهان به روز یازدهم گریز میزنند و میگویند اینها که در آن روز چنین محترم آمدند روز یازدهم چه حالی داشتند . حاجی نوری میگوید : این حرفها یعنی چه ؟ این تاریخ است که میگوید : امام حسین در حالی که بیرون میآمد این آیه را میخواند : « فخرج منها خائفا یترقب »( سوره قصص ، آیه 21 ) یعنی در این بیرون آمدن خودش را به موسی بن عمران که از فرعون فرار میکرد تشبیه کرده است « قال عسی ربی ان یهدینی سواء السبیل »( سوره قصص ، آیه 22 ) یک قافله بسیار بسیار سادهای حرکت کرده بود . مگر عظمت اباعبدالله به این است که یک کرسی مثلا زرین برایش گذاشته باشند ؟ ! یا عظمت خاندان او به این است که سوار محملهائی از دیباج و حریر شده باشند ؟ ! اسبها و شترهایشان چطور باشد ، نوکرهایشان چطور باشد ؟ !
ادامه دارد ...
منبع : برگرفته از کتاب حماسه حسینی اثر استاد شهید مطهری
دانلود کتاب الکترونیکی حماسه حسینی (3 جلد)
حجم: 1.37 مگابایت
توضیحات: فرمت html
- ۹۲/۰۸/۱۳
- ۱۰۸۲ نمایش
- ۹۵۷ بازدید